Esküvői szolgáltatásaink

SPECIALITÁSUNK AZ ESKÜVŐ

Az esküvő az egyik legfontosabb esemény egy pár életében, mindenki arra vágyik, hogy a legszebb, a legemlékezetesebb nap legyen, méltó kezdete közös életüknek. E jeles alkalom egyik fénypontja természetesen az esküvői vagy menyasszonyi torta!

Cukrászdánk 30 éves múlttal rendelkezik a legkülönfélébb esküvői torta-, és süteményigények kiszolgálásában, bátran ki merjük jelenteni, hogy a szakma e speciális szegmensében az egyik legrutinosabb csapat vagyunk!

Tortaminták
Katalógusunkban több száz saját (!!) készítésű esküvői tortából válogathatnak vagy inspirálódhatnak!
Ugyanakkor az Önök tortája, Önöktől lesz egyedi!
Ezért minden esetben az Önök elképzelései és álmai fognak visszaköszönni az elkészült tortában, melyekhez, ha nálunk nem találnak kiindulási alapot, szívesen fogadjuk hozott ötleteiket is, képpel, rajzzal, vagy akár csak elmesélve!

Ízek és díszítés
A tortához több mint 40 féle ízből választhatnak. Emeletes tortáinkból lehetséges szintenként más és más ízt kérni. A torták burkolata lehet marcipán, cukortészta, csokoládé (ét, tej és fehér), krém, tükörfény vagy egyedi igények szerint készített.
Ennél sokkal bővebb információért és a választható ízek listájához kérjük, kattintson IDE.

Ingyenes kóstoló
Ha a puding próbája az evés, akkor a tortáé még inkább az! Ezért üzleteinkben, előre egyeztetett időpontban ingyenes kóstolási lehetőséget biztosítunk, melynek keretében megkóstolhatják édes és sós süteményeinket egyaránt. A kóstolóhoz, kérjük, minden esetben előre egyeztessenek időpontot!

Szállítás
A kiszállítás Budapesten és Kiskunlacháza 40 km-es sugarú körzetében rendelési értéktől függően ingyenes, melynek pontos részleteiről kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken. Távolabbi helyszínekre történő szállításra igény esetén egyedi ajánlatot adunk.
A szállítás minden esetben hűtőkocsival történik, a megadott időpontra és helyszínre.

Allergia és ételérzékenység
Cukrászdánktól glutén-, laktóz-, tojásmentes; cukorhelyettesítőkkel készített csökkentett energiatartalmú torták és aprósütemények is rendelhetők. A részletekről minden esetben egyéni egyeztetés szükséges!


További információkért keressen minket elérhetőségeinken!

eskuvoiajanlat.png